dating site for serious relationship in germany - Fjalor shqip gjermanisht me shqiptim


Për te gjithë ata qe dëshirojnë te mësojnë gjuhen Shqip Gjermanisht, ne ju propozojmë disa adresa ne internet dhe aplikacione për i Phone apo Android, që të keni mundësin ti mësoni fjalët e para fillestare në gjuhen Gjermane.

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

Shumë njerëz kane dëshirë te mësojnë Gjermanishten, por shpesh nuk e realizojnë këtë qellim jo se ju mungon vullneti, por sepse nuk kane mjetet, metodën apo nxitjen e duhur.

Në ketë fjalorthë, kam përmbledhur fjali te ndryshme te formuluara nga gjuha Gjermane, dhe te përkthyera ne gjuhen Shqipe.

Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni.

 • animationextender onupdating
  Reply

  Dating and talks in real life can be kind of difficult for you if you’re a shy one.

 • kannada sex college girl mobile number
  Reply

  Watch sexy amateur babes live on webcam performing free adult xxx shows. Girls in Sexy Video Chat rides her big mounted dildo Webcam Sex Videos 24/7 Free Sex Cams Live and Discrete Sexcams the worlds largest free sex cam website!

 • who is owen wilson dating 2016
  Reply

  This file is called "com.apple.airport.airportutility.plist" and is located in the /username/Library/Preferences/ folder.

 • dating discoveries
  Reply

  Our (free) naked cams are offered by chaturbate because it's currently the 1st site for free sex cams with the highest growth and with gorgeous cam girls.