Memekmu tak colek kena itilny Femdom dominatrix chatbots


nama pun novel kadang ade benda writer tu karut marut je. aku nie sibuk melayan benda alah nie smpai mr F aku layan tak layan.

memekmu tak colek kena itilny-83memekmu tak colek kena itilny-35

Anaknda pun masih kecil, sehingga sering menanyakan hal yang belum di ketahui olehnya. Pertanyaan lain yang muncul, papa kenapa mata ikan tidak berkedip atau terpejam?

Dan begitulah ciri anak kecil yang mempunyai sifat serba ingin tahu hal – hal yang barangkali sederhana, namun kadang kita juga kesulitan memberikan jawabannya. Jika pertanyaan ini ditujukan pada anda sebagai orang tua, apa yang akan anda jawab.

Bayangkan kalau Wani nak bubur tu untuk sarapan, lunch dan dinner. Along berkemas nak keluar 10 minit (sungguh along tak ambik masa nak berkemas sebab along tak reti colek make-up), on the road katalah tak peak hours dah 15 minit (pergi balik dah 30minit), cari parking campur tolak 15minit, tunggu order 10minit (nasiblah kalo tak ramai customer, tapi mana pernah Mc Donalds tak ramai customer). Minyak keta satu hal, bukannya sebab nak jimat sangat2, cuba nak kurangkan subsidi kerajaan (tak elok asyik2 terima sedekah tau). Halia besar ibu jari kaki, bawang merah/kecil 3 ulas, bawang putih 2 ulas, lada sulah, kiub ayam satu, minyak bijan, isi ayam (1/2 dada). Masak bubur, masukkan kiub ayam, tulang ayam yang isinya tadi kita potong dadu kecil dan halia yang di hiris.. Sampai ayam cukup masak dan air ayam tu kering sikit, sebelum tutup api masukkan minyak bijan lebih kurang 1 sudu makan. Kalau suka boleh tambah bawang goreng dan daun bawang sebelum makan.......

Along dah kena beli 3 mangkuk bubur, dan kalau take-away, mana boleh beli untuk Wani sorang je. Jadi, along pun guna daya kreativiti along, dengan kelebihan lidah along yang boleh agak bahan untuk buat bubur ayam Mc Donalds tu dan along buat bubur ayam Mc Wani. Boleh jugak masukkan cili merah cincang waktu tumis bawang tadi, tapi along masak untuk wani jadi along tak letak. Dah dapat satu periok, bukan aje Wani yang dapat makan berkali-kali, yang tak demam pun ada bahagiannya. Sedap ni tau....hihihi bukan masuk bakul angkat sendiri, tapi memang sedap.

Makanya manusia butuh kacamata pelindung jika ingin menyelam kedalam air.